Workshop

Vanaf april 2015 ben ik gestart met het geven van workshops en cursussen edelsmeden. Heb je altijd al zelf een zilveren ring, hanger of een ander sieraad willen maken? Dan kun je dit nu onder vakkundige begeleiding doen!

Ook is er de mogelijkheid om in een tweedaagse workshop samen met je partner een trouwring of relatiering (voor elkaar) te maken.

Kijk voor alle mogelijkheden en informatie over de workshops op de workshop website
Toch nog een vraag? Je kunt natuurlijk altijd een emailtje sturen naar info@do-collection.nl , of bel naar 06 18393543 voor extra informatie.

Wil je een kadobon bestellen voor één van de workshops? Het bestellen van de bon kan eenvoudig via de keuzemogelijkheden hier.

De kadobon is 5 jaar geldig, dus u heeft ruim de tijd deze te komen verzilveren!

 

TIJDELIJKE AANPASSING:

Vanwege het Corona virus waren alle workshops en cursussen een hele poos gecanceld. Het atelier is in de tussentijd Corona-vriendelijk ingericht, en inmiddels worden er weer nieuwe data ingepland! De groepsgrootte voor de workshop is wel aangepast, we gaan voorlopig tot een groepsgrootte van 8 personen, ipv. 12. Dit vanwege de anderhalve meter afstand die anders niet meer te waarborgen is.

Het is te merken dat iedereen er weer zin in heeft, de aanvragen stromen weer binnen. Dat begon heel geleidelijk aan, maar ik merk dat het behoorlijk aantrekt nu. Hoewel we zeer flexibel zijn met het maken van een afspraak, zitten de data inmiddels vol tot aan eind Oktober! Dit zal gerust weer normaliseren, maar voor nu mijn excuses voor degenen die al langer wachten en nu toch een hele poos nog niet terecht kunnen. Het is een uitzonderlijke situatie...

Om de workshops lekker door te kunnen laten lopen is Aniek aangenomen (velen van jullie hebben haar al ontmoet, ze assisteert me inmiddels al vele jaren), want alleen werd het gewoonweg teveel. Zo hopen we dat we op redelijke termijn weer terug komen op onze gebruikelijke boekingstermijn.

Denk je erover om een workshop te komen doen, of heb je nog een kadobon die je graag een keertje komt verzilveren, neem dan toch vooral contact op, dan kunnen we je tijdig inplannen. Maak je geen zorgen dat de kadobon niet meer geldig zal zijn. Deze zijn sowieso 5 jaar geldig, en de tijd dat het atelier gesloten was voor de workshop (dit was 6 maanden), wordt hier nog bij opgeteld.

Voor het bestellen van een kadobon, het beantwoorden van eventuele vragen, of het maken van een afspraak kun je telefonisch iedere werkdag bij me terecht tussen 9.00u en 17.00u, of 24 u p/dg via email.

Heel graag tot dan!

Groetjes, Rolisa

 

kadobon workshop zilveren ring maken

Workshop van ongeveer 3 uur. Er wordt per persoon 1 zilveren ring gemaakt, of 3 rij-ringetjes, naar eigen keuze.
€59,00

kadobon workshop zilveren hanger maken

Workshop van ongeveer 3,5 uur. In deze workshop maak je een zilveren hanger naar eigen keuze. Bij de workshop inbegrepen zit een leren koord met sluiting, of een stalen spangetje. Liever een zilveren colliertje? Dat kan altijd gekocht worden in het atelier. Maar de hanger kan natuurlijk ook altijd aan een eigen kettinkje gedragen worden!
€65,00

kadobon workshop zilveren oorsieraad maken

Workshop van ongeveer 3 uur. In de workshop wordt per persoon 1 paar zilveren oorsieraden gemaakt. Er kan gekozen worden uit oorknoppen, creolen (oorringen) of oorhangers.
€65,00

kadobon workshop zilveren armband maken

Workshop van ongeveer 3,5 uur. In de workshop wordt per persoon een schakelarmbandje, of een smalle spangarmband gemaakt, naar eigen keuze.
€95,00