Workshop

Vanaf april 2015 ben ik, Rolisa Sweegers, gestart met het geven van workshops en cursussen edelsmeden. Intussen is Aniek hiervoor het team komen versterken. Velen van jullie hebben haar al ontmoet, ze assisteert me inmiddels al vele jaren. Er is weinig zo leuk als dit prachtige ambacht met anderen te delen en je te laten ervaren! Heb je altijd al zelf een zilveren ring, hanger of een ander sieraad willen maken? Dan kun je dit nu onder de vakkundige begeleiding van Rolisa of Aniek komen doen.

 

Kijk voor de verschillende mogelijkheden en informatie over het volgen van een workshop of cursus op de workshop website

Toch nog een vraag? Je kunt natuurlijk altijd een emailtje sturen naar info@do-collection.nl , of bel naar 06 18393543 voor extra informatie.

Wil je graag een kadobon bestellen voor één van de workshops? Het bestellen van de bon kan eenvoudig via de keuzemogelijkheden hieronder aan de pagina. Mocht u hier een foutmelding krijgen, dan kan deze ook besteld worden via email. 

De kadobon is 3 jaar geldig, dus er is ruim de tijd om deze te komen verzilveren.

Voor het  het beantwoorden van eventuele vragen, of het maken van een afspraak kun je telefonisch iedere werkdag bij me terecht tussen 09.00u en 17.00u, of 24 u p/dg via email. Het bestellen van de kadobon kan eenvoudig door de bon naar keuze hieronder aan te klikken. Wil je de bon graag afhalen in het atelier of heb je een andere vraag, stuur ook dan gerust een emailtje of bel me eventjes.

 

Heel graag tot snel!

Groetjes, Rolisa

 

kadobon workshop zilveren ring maken

Workshop van ongeveer 3 uur. Er wordt per persoon 1 zilveren ring gemaakt, of 3 rij-ringetjes, naar eigen keuze.
€69,00

kadobon workshop zilveren hanger maken

Workshop van ongeveer 3,5 uur. In deze workshop maak je een zilveren hanger naar eigen keuze. Bij de workshop inbegrepen zit een leren koord met sluiting, of een stalen spangetje. Liever een zilveren colliertje? Dat kan altijd gekocht worden in het atelier. Maar de hanger kan natuurlijk ook altijd aan een eigen kettinkje gedragen worden!
€69,00

kadobon workshop zilveren oorsieraad maken

Workshop van ongeveer 3 uur. In de workshop wordt per persoon 1 paar zilveren oorsieraden gemaakt. Er kan gekozen worden uit oorknoppen, creolen (oorringen) of oorhangers.
€69,00

kadobon workshop zilveren armband maken

Workshop van ongeveer 3,5 uur. In de workshop wordt per persoon een schakelarmbandje, of een smalle spangarmband gemaakt, naar eigen keuze.
€145,00