Openingstijden

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor het afhalen uw opdracht of het maken of uitkiezen van een nieuw sieraad. Neem hiervoor even contact op via 06 1839 3543 of info@do-collection.nl

Dinsdag, Woensdag, Vrijdag 12.00 - 17.00 uur
Donderdag gesloten
Zaterdag, Zondag op afspraak

In principe ben ik tijdens bovenstaande openingstijden aanwezig, maar bel of mail vooraf toch altijd liefst even voor een afspraak. Dit in verband met eventuele afspraken buiten de deur of geboekte workshops. Het kan zijn dat ik daardoor verhinderd ben. 

Workshops kunnen uiteraard geboekt worden buiten openingstijden, deze worden ook verzorgd op zaterdag of zondag. Neem hiervoor even contact op via e-mail of telefoon. 

Dit jaar zijn wij gesloten in verband met zomervakantie van maandag 12 augustus t/m zondag 1 september. In deze periode kunnen er geen sieraden uitgezocht of verzonden worden. In deze periode is het ook niet mogelijk kadobonnen te verzenden of op te komen halen in de atelierwinkel.

Wel kunt u een nieuwe afspraak inplannen, wij blijven ook in deze periode gewoon bereikbaar via email, info@do-collection.nl.

Bezoekadres atelier/winkel:

Rolisa Sweegers
Do Collection
Daalakkersweg 10-22 J
5641 JA Eindhoven

Telefoonnummer: 06-18393543

E-mail: info@do-collection.nl