Openingstijden

Let op! De normale openingstijden zoals hieronder vermeld zijn tijdelijk niet geldig. Wegens het Corona virus is bezoeken van het atelier tijdelijk zonder afspraak niet mogelijk, in ieder geval t/m 28 april. 

Voor het afhalen van lopende opdrachten of het maken of uitkiezen van een nieuw sieraad kan een afspraak gemaakt worden, neem hiervoor even contact op via 06 1839 3543 of info@do-collection.nl.

Dinsdag, Donderdag, Vrijdag 14.00 - 17.00 uur
Woensdag gesloten
Zaterdag op afspraak

In principe ben ik tijdens deze openingstijden aanwezig, maar bel of mail vooraf liefst even voor een afspraak. Dit in verband met eventuele afspraken buiten de deur of geboekte workshops. Het kan zijn dat ik daardoor verhinderd ben. 

Workshops kunnen uiteraard geboekt worden buiten deze openingstijden, ook op zaterdag of zondag. Neem hiervoor even contact op via e-mail of telefoon. -- Op dit moment worden nieuwe workshops voor alle zekerheid vanaf augustus pas weer ingepland. Wanneer de maatregelen rondom het virus eerder versoepelen hervatten wij het inplannen van de workshops uiteraard ook weer.

Het bezoekadres van de atelierwinkel is

Rolisa Sweegers
Do Collection
Vonderweg 1
Ingang A, Atelier 5
5611 BK Eindhoven

Telefoonnummer: 06-18393543

E-mail: info@do-collection.nl