New Moon

New Moon, ring

Zilveren ring waarbij de schotel licht gekanteld op de ring staat. De schotel is 2,5 cm doorsnee en licht gematteerd, met hoogglans gepolijste randen.
€149,00

New Moon, ring Moons around

Zilveren ring waarbij de maantjes in een rij rond de vinger lopen. De schoteltjes zijn licht gematteerd, met hoogglans gepolijste randen. Deze ring is ongeveer 1 cm breed.
€229,00

New Moon, ring Moons around smal

Zilveren ring waarbij de maantjes verspringend in een rij rond de vinger lopen. De schoteltjes zijn licht gematteerd, met hoogglans gepolijste randen. Deze ring is verspringend 5 tot 9 mm breed.
€195,00

New Moon, ring Moons around, wide

Zilveren ring waarbij de maantjes verspringend in een rij rond de vinger lopen. De schoteltjes zijn licht gematteerd, met hoogglans gepolijste randen. Deze ring is verspringend 12 tot 15 mm breed.
€265,00

New Moon, armband

Zilveren soepel vallende armband, van 11 schakels lang. De totale lengte is ongeveer 19 cm lengte. De holle binnenkant van de schakel is licht gematteerd, de buitenrand hoogglans gepolijst. De armband kan op aanvraag ook op een andere maat gemaakt worden. Stuur daarvoor even een berichtje via 'contact'.
€289,00

New Moon, armband multiple Moons

Zilveren schakelarmband, waarbij de maantjes verspringend op een rij rond de pols vallen. De schoteltjes zijn licht gematteerd, met hoogglans gepolijste randen. Deze armband is verspringend 8 tot 12 mm breed. Onopvallend verwerkt in het ontwerp zit een klapslot.
€269,00

New Moon, hanger S

Zilveren hanger van 2,5 cm doorsnee aan een zilveren omega collier. Licht gematteerd met een hoogglans gepolijste rand.
€195,00

New Moon, hanger

Zilveren hanger van 5 cm doorsnee aan een zilveren omega collier. Licht gematteerd met een hoogglans gepolijste rand.
€269,00

New Moon, hanger multiples 1

Zilveren hangertje van ongeveer 2 cm doorsnee aan een anker colliertje. Licht gematteerd met een hoogglans gepolijste rand.
€129,00

New Moon, hanger multiples 2

Zilveren hangertje van ongeveer 2 cm doorsnee aan een balletjes colliertje. Licht gematteerd met een hoogglans gepolijste rand.
€95,00

New Moon, collier multiple Moons

Zilveren coliertje, waarbij de maantjes verspringend op een rij het motief vormen. Dit motief lijkt 1 geheel te zijn, maar bestaat in werkelijkheid toch uit 3 schakels, zodat het altijd mooi soepel zal vallen. De schoteltjes zijn licht gematteerd, met hoogglans gepolijste randen.
€259,00

New Moon, collier

Zilveren collier van ongeveer 54 cm lang. Dit soepel vallende collier heeft licht gematteerde schakels, met hoogglans gepolijste randen.
€795,00

New Moon, oorstekers

Zilveren oorstekers van 18 mm doorsnee. Gematteerd aan de binnenzijde, hoogglans gepolijste randen. Deze oorbellen vallen met de opening net onder het oor.
€89,00

New Moon, oorstekers S (multiple moons)

Zilveren oorstekers van ongeveer 15 mm doorsnee. Gematteerd aan de binnenzijde, hoogglans gepolijste randen. in alle richtingen te dragen.
€89,00

New Moon, oorhangers

Zilveren oorstekers van 20 mm doorsnee. Gematteerd aan de binnenzijde, hoogglans gepolijste randen.
€149,00

New Moon, oorhangers multiple moons

Zilveren oorhangers, waarbij de 2 onderste maantjes bungelen aan het bovenste. Gematteerd aan de binnenzijde, hoogglans gepolijste randen. Deze oorhangers zijn ongeveer 3 cm lang.
€155,00

New Moon, creolen multiple Moons

Zilveren creolen waarbij de maantjes verspringend in een rij lopen. De schoteltjes zijn licht gematteerd, met hoogglans gepolijste randen. Deze creolen zijn is verspringend 5 tot 7 mm breed, en ongeveer 13 mm in doorsnee.
€119,00