FAB Jute

FAB Jute, Ring smal

Zilveren ring van ongeveer 8 mm breed. Deze ring heeft het exacte uiterlijk van jute aan de buitenkant, en linnen aan de binnenkant.
€195,00

FAB Jute, ring breed

Zilveren ring, ongeveer 11 mm breed. Aan de buitenkant is de ring bekleed als jute, de binnenzijde is bekleed als linnen. De vezeltjes van de stof zijn zeer precies weergegeven in het zilver.
€255,00

FAB Jute, ring open 2

Zilveren ring, 7 mm breed. Van buiten bekleed als jute, van binnen afgewerkt met linnen structuur. Bovenop in het midden heeft de ring geen linnen binnenring, en is daar dus opengewerkt. De exacte vezeltjes van de stof zijn zichtbaar in het zilver.
€225,00

FAB Jute, ring open met basisring

Zilveren ring van 7 mm breed, met het exacte uiterlijk van jute, over een strakke zilveren basisring van 13 mm breed. Een mooi contrast tussen het grove stofoppervlak en de strakke mat geschuurde basisring.
€345,00

FAB Jute, ring open witgoud

Witgouden ring, 14 kt, nikkelvrij. Deze ring is ongeveer 7mm breed en heeft het exacte uiterlijk van jute aan de buitenzijde en linnen aan de binnenzijde. Bovenop mist een 8 mm stukje linnen aan de binnenzijde, waardoor de vinger door het open jute heen even zichtbaar wordt.
€1145,00

FAB Jute, oorstekers klein

Zilveren oorstekers van ongeveer 1x1 cm groot. Met het exacte uiterlijk en de structuur van jute.
€75,00

FAB Oorstekers jute, vierkant

Zilveren oorstekers met het exacte uiterlijk van jute aan de voorkant, en linnen aan de achterkant. Licht bol gezet. Ongeveer 15 mm groot.
€119,00

FAB Oorstekers jute, groot

Zilveren oorstekers, ong. 2 cm lang, 8 mm breed. Met het exacte uiterlijk van jute, deels aan de achterkant linnen. Het onderste gedeelte is niet afgedekt met linnen aan de achterzijde, en is daardoor open van structuur.
€125,00

FAB Oorstekers jute, vouw

Zilveren oorstekers met het exacte uiterlijk van jute aan de voorzijde. Deels aan de achterkant afgedekt met linnen, waardoor een deel de open structuur van de jute behoud. Dit deel is omgevouwen naar voren toe. De oorstekers zijn ongeveer 12 mm lang, en 10 mm breed.
€109,00

FAB Jute, hanger vouw

Zilveren hanger van ongeveer 2,5 / 3 cm breed en lang. Als structuur de exacte imprint van jute op de achterzijde, en linnen op de voorzijde. Door de vouw komt het jute ook aan de voorzijde tevoorschijn. Omdat de stof deels open is, is het linnen er nog zichtbaar door.
€229,00