FAB touw

FAB Touw, ring 1

Zilveren ring 3 tot 4 mm dik. Als basis is touw gebruikt, en de vezels hiervan zie je in detail terug in deze ring, maar dan massief in zilver. Het zilveren touw gaat rond de vinger en eindigt in een eenvoudige knoop.
€165,00

FAB ring touw, 2

Zilveren ring met het exacte uiterlijk van dik touw. in een eenvoudige enkele knoop gedraaid.
€175,00

FAB ring knoop dicht

Zilveren ring met het exacte uiterlijk van dik touw, met bovenop een dubbele knoop.
€175,00

FAB Touw, ring disc

Massief zilveren ring. De basisring is 4 mm breed, en heeft een jute uiterlijk aan de buitenkant en een linnen uiterlijk aan de binnenzijde. De schijf bovenop is van spiraalsgewijs opgerold touw, met een diameter van ongeveer 2,5 cm. Alle vezels van het stof zijn minutieus overgenomen in het zilver.
€195,00

FAB Touw,oorstekers disc S

Zilveren oorstekers van ongeveer 12 mm doorsnee. De structuur is van touw, opgerold tot een schoteltje, maar dan massief uitgevoerd in zilver.
€79,00

FAB Hanger disc S, open

Zilveren hanger met het exacte uiterlijk van dun opgerold touw. Opgehangen aan een zilveren oog met de structuur van heel dik touw. De hanger is 2,5 à 3 cm doorsnee. Het collier is 45 cm, maar indien gewenst op een andere lengte. Onder 47cm zonder bijkomende kosten.
€175,00

FAB Touw, hanger disc S

Zilveren hanger van ongeveer 2,5 cm doorsnee aan een zilveren omega collier. De hanger is een exacte imprint van touw, spiraalsgewijs opgerold tot een schijf. Maar dan massief uitgevoerd in zilver.
€195,00

FAB Touw, hanger disc L

Zilveren hanger van ongeveer 5 cm doorsnee aan een zilveren omega collier. De hanger is een exacte imprint van touw spiraalsgewijs opgerold tot een schijf, maar dan massief uitgevoerd in zilver.
€295,00

FAB Hanger disc L, open

Zilveren hanger met het exacte uiterlijk van dik touw. De hanger is ongeveer 6 cm groot.
€225,00

FAB hanger knoop

Zilveren hanger met het exacte uiterlijk van touw. In een grote losse enkele knoop tussen een jasseron collier gezet. Collier lengte is 50 cm, maar op verzoek op iedere lengte te maken.
€229,00

FAB Touw, broche knoop 1

Zilveren broche. Exacte imprint van touw massief uitgevoerd in zilver, in een eenvoudige knoop. Aan de achterkant voorzien van een lange speld.
€155,00