Chalice Unique

Chalice Unique, ring klein

Zilveren ring met een matgeborstelde afwerking. Op de ring zitten 3 kleine witgekookte kelkjes, met hoogglans gepolijste randen. Hiernaast zijn 2 zoutwater cultivéparels en een zoetwaterpareltje gezet.
€195,00

Chalice Unique, ring groot

Zilveren ring, ongeveer 2,5 cm groot motief bovenop. Matgeborstelde afwerking. In het motief zitten witgekookte kelkjes en cultivé zoutwaterparels verwerkt.
€295,00

Chalice Unique, oorstekers

Zilveren oorstekers met matgeborstelde afwerking. De binnenzijde van de kelkjes is witgekookt.
€69,00

Chalice Unique, oorstekers L

Zilveren oorstekers, totaal ongeveer 2 cm lang. Opengewerkt draad, met een matgeborstelde afwerking. Het kelkje is aan de binnenzijde witgekookt, met een hoogglans gepolijst randje.
€119,00

Chalice Unique, oorhangers M

Zilveren oorhangers, totaal ongeveer 3,5 cm lang. Opengewerkt draad, met een matgeborstelde afwerking. Het kelkje is aan de binnenzijde witgekookt, met een hoogglans gepolijst randje.
€159,00

Chalice Unique, oorhangers L

Zilveren oorhangers, totaal ongeveer 4 cm lang. Opengewerkt draad, met een matgeborstelde afwerking. De kelkjes zijn aan de binnenzijde witgekookt, met een hoogglans gepolijst randje. In beide oorhangers is een cultivé zoutwaterpareltje verwerkt.
€175,00

Chalice Unique, armband breed

Zilveren schakelarmband, ongeveer 19 cm lang. Op de breedste punten ongeveer 2 cm breed. Opengewerkte schakels van matgeborsteld draad, waarin witgekookte kelkjes zijn verwerkt, met een hoogglans gepolijst randje. De lengte van de armband kan op aanvraag aangepast worden.
€395,00

Chalice Unique, schakelcollier

Zilveren sierlijk en eenvoudig schakelcollier met matgeborstelde afwerking. Totale lengte ongeveer 48 cm. Bij de sluiting is een los hanger-element van de Chalice Pearl collectie in te haken, waardoor dit collier ineens in een echte eyecatcher kan veranderen. Het hangelement is ook weer apart als broche te dragen.
€289,00