Chalice Pearl

Chalice Pearl, ring single pearl

Zilveren ring met een matgeborstelde afwerking. Op de ring zijn 3 kelkjes verwerkt, met een witgekookte binnenzijde. In de grootste kelk is een zoetwaterparel gezet.
€175,00

Chalice Pearl, ring medium

Zilveren ring, ongeveer 2 bij 2 cm groot. De ring is matgeborsteld aan de buitenkant en witgekookt aan de binnenzijde van de kelkjes. Hierin zitten zoetwaterpareltjes en bergkristal verwerkt.
€295,00

Chalice Pearl, ring groot

Zilveren ring, ongeveer 2,5/ 3 cm groot. De ring is matgeborsteld aan de buitenkant en witgekookt aan de binnenzijde van de kelkjes. Hierin zitten zoetwaterpareltjes en bergkristal verwerkt.
€375,00

Chalice Pearl, oorstekers schelp

Zilveren oorstekers ongeveer 2 cm lang, 12 mm breed. Met een zacht geborstelde buitenkant, witgekookte binnenzijde en hoogglans gepolijste randen. Afgewerkt met zoetwaterparels.
€149,00

Chalice Pearl, oorhangers enkel

Zilveren oorhangers met matgeborstelde afwerking. De binnenzijde van de kelkjes is witgekookt en in beide zit een zoetwaterparel verwerkt. De oorhangers worden geleverd met stoppertjes tegen verlies.
€149,00

Chalice Pearl, hanger lang

Zilveren hanger met een matgeborstelde afwerking aan omega collier. Binnenzijde van de kelken is witgekookt. In de hanger zijn zoetwaterparels en bergkristal verwerkt.
€325,00

Chalice Pearl, hanger dubbel S

Zilveren hanger, van ongeveer 3,5 cm breed en 1,2 cm hoog. De hanger heeft een matgeborstelde afwerking, met een witgekookte zilveren binnenzijde. Afgewerkt met zoetwaterparels en bergkristal. Aan een zilveren venitiaan collier van 50 cm lang.
€225,00

Chalice Pearl, hanger dubbel M

Zilveren hanger, van ongeveer 4 cm breed en 2 cm hoog. De hanger heeft een matgeborstelde afwerking, witgekookte zilveren binnenzijde. Afgewerkt met zoetwaterparels en bergkristal. Aan een zilveren venitiaan collier, 60 cm lang.
€275,00

Chalice Pearl, hanger dubbel L

Zilveren hanger, van ongeveer 5 cm breed en 3 cm hoog. De hanger heeft een matgeborstelde afwerking, witgekookte zilveren binnenzijde. Afgewerkt met zoetwaterparels en bergkristal. Aan een zilveren venitiaan collier, 70 cm lang.
€339,00