Atoms Classic

De Classic serie is nog niet geheel overgezet naar deze site. Bezoek hiervoor de oude site

Atoms Classic, armband

Handgemaakte zilveren schakelarmband. De schakeltjes zijn enkele malen om een as gewikkeld en hebben aan de uiteinden 2 zilveren balletjes. Deze schakeltjes zitten aaneen geregen op een zilveren colliertje en kunnen afzonderlijk van elkaar daar omheen draaien.
€195,00

Atoms Classic, collier

Handgemaakt zilveren schakelcollier. De schakeltjes zijn enkele malen om een as gewikkeld en hebben aan de uiteinden 2 zilveren balletjes. Deze schakeltjes zitten aaneen geregen op een zilveren draadcollier dat wel flexibel is, maar toch mooi rond blijft om de hals. De schakeltjes kunnen afzonderlijk van elkaar hier omheen draaien. Afgewerkt met een karabijnsluiting.
€479,00

Atoms Classic, hanger med

Handgemaakte zilveren hanger. De draad is enkele malen om een as gewikkeld waar het collier door loopt, en heeft aan de uiteinden 2 zilveren ballen. Deze hanger is ongeveer 2,5 x 2,5 cm groot.
€75,00

Atoms Classic, hanger S

Handgemaakte zilveren hangertje. De draad is enkele malen om een as gewikkeld waar het collier doorheen gaat, en heeft aan de uiteinden 2 zilveren balletjes. Het grootste balletje is 1 cm. Totale grootte van de hanger is ongeveer 1,5 x 1,5 cm.
€79,00

Atoms Classic, ring L

Handgemaakte zilveren draadring. De draad is enkele malen om de vinger gewikkeld en heeft aan de uiteinden 2 zilveren balletjes. De balletjes zijn tussen de 8 en 11 mm groot.
€129,00

Atoms Classic, ring medium

Handgemaakte zilveren draadring. De draad is enkele malen om de vinger gewikkeld en heeft aan de uiteinden 2 zilveren balletjes. De balletjes zijn tussen de 6 en 9 mm groot.
€89,00

Atoms Classic, ring S

Handgemaakte zilveren draadring. De draad is enkele malen om de vinger gewikkeld en heeft aan de uiteinden 2 zilveren balletjes. De balletjes zijn tussen de 4 en 6 mm groot.
€69,00