Workshop

In april 2015 is Rolisa Sweegers in het centrum van Eindhoven gestart met het geven van workshops en cursussen edelsmeden. Heb je altijd al zelf een zilveren ring, hanger of een ander sieraad willen maken? Dan kun je dit nu onder vakkundige begeleiding doen!

Ook is er de mogelijkheid om in een tweedaagse workshop samen met je partner een relatiering (voor elkaar) te maken.

Kijk voor alle mogelijkheden en informatie over de workshops op de workshop website
Toch nog een vraag? Je kunt natuurlijk altijd een emailtje sturen naar info@do-collection.nl , of bel naar 06 18393543 voor extra informatie.

Wil je een kadobon bestellen voor één van de workshops? Het bestellen van de bon kan eenvoudig via de keuzemogelijkheden hier: 

 

kadobon workshop zilveren ring maken

Workshop van ongeveer 3 uur. Er wordt per persoon 1 zilveren ring gemaakt, of 3 rij-ringetjes, naar eigen keuze.
€59,00

kadobon workshop zilveren hanger maken

Workshop van ongeveer 3,5 uur. In deze workshop maak je een zilveren hanger naar eigen keuze. Bij de workshop inbegrepen zit een leren koord met sluiting, of een stalen spangetje. Liever een zilveren colliertje? Dat kan altijd gekocht worden in het atelier. Maar de hanger kan natuurlijk ook altijd aan een eigen kettinkje gedragen worden!
€65,00

kadobon workshop zilveren oorsieraad maken

Workshop van ongeveer 3 uur. In de workshop wordt per persoon 1 paar zilveren oorsieraden gemaakt. Er kan gekozen worden uit oorknoppen, creolen (oorringen) of oorhangers.
€65,00

kadobon workshop zilveren armband maken

Workshop van ongeveer 3,5 uur. In de workshop wordt per persoon een schakelarmbandje, of een smalle spangarmband gemaakt, naar eigen keuze.
€95,00