Chalice Unique

Chalice Unique, ring klein

Zilveren ring met een matgeborstelde afwerking. Op de ring zitten 3 kleine witgekookte kelkjes, met hoogglans gepolijste randen. Hiernaast zijn 2 zoutwater cultivéparels en een zoetwaterpareltje gezet.
€145,00

Chalice Unique, ring groot

Zilveren ring, ongeveer 2,5 cm groot motief bovenop. Matgeborstelde afwerking. In het motief zitten witgekookte kelkjes en cultivé zoutwaterparels verwerkt.
€175,00

Chalice Unique, oorstekers

Zilveren oorstekers met matgeborstelde afwerking. De binnenzijde van de kelkjes is witgekookt.
€59,00

Chalice Unique, oorstekers L

Zilveren oorstekers, totaal ongeveer 2 cm lang. Opengewerkt draad, met een matgeborstelde afwerking. Het kelkje is aan de binnenzijde witgekookt, met een hoogglans gepolijst randje.
€89,00

Chalice Unique, oorhangers M

Zilveren oorhangers, totaal ongeveer 3,5 cm lang. Opengewerkt draad, met een matgeborstelde afwerking. Het kelkje is aan de binnenzijde witgekookt, met een hoogglans gepolijst randje.
€119,00

Chalice Unique, oorhangers L

Zilveren oorhangers, totaal ongeveer 4 cm lang. Opengewerkt draad, met een matgeborstelde afwerking. De kelkjes zijn aan de binnenzijde witgekookt, met een hoogglans gepolijst randje. In beide oorhangers is een cultivé zoutwaterpareltje verwerkt.
€139,00

Chalice Pearl, broche/hanger

Zilveren element dat zowel te dragen is als broche dmv een onzichtbaar verwerkte speld aan de achterzijde, of als hangelement voor tussen het zilveren Chalice Pearl collier. Eenvoudig in te haken door onopvallende ogen die in het motief verwerkt zitten. Geheel matgeborsteld zilver, afgewerkt met cultivé zoutwaterparels en witgekookte zilveren kelkjes met hoogglans gepolijste randjes. Uniek stuk. deze broche is exclusief verkrijgbaar via Mano Design in Maastricht.
€145,00

Chalice Pearl, broche/hanger

Zilveren element dat zowel te dragen is als broche dmv een onzichtbaar verwerkte speld aan de achterzijde, of als hangelement voor tussen het zilveren Chalice Pearl collier. Eenvoudig in te haken door onopvallende ogen die in het motief verwerkt zitten. Geheel matgeborsteld zilver, afgewerkt met cultivé zoutwaterparels en witgekookte zilveren kelkjes met hoogglans gepolijste randjes.
€175,00

Chalice Unique, armband breed

Zilveren schakelarmband, ongeveer 19 cm lang. Op de breedste punten ongeveer 2 cm breed. Opengewerkte schakels van matgeborsteld draad, waarin witgekookte kelkjes zijn verwerkt, met een hoogglans gepolijst randje. De lengte van de armband kan op aanvraag aangepast worden.
€295,00

Chalice Unique, schakelcollier

Zilveren sierlijk en eenvoudig schakelcollier met matgeborstelde afwerking. Totale lengte ongeveer 48 cm. Bij de sluiting is een los hanger-element van de Chalice Pearl collectie in te haken, waardoor dit collier ineens in een echte eyecatcher kan veranderen. Het hangelement is ook weer apart als broche te dragen.
€195,00