Algemene voorwaarden

1) Bestellen: 
Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. U krijgt een bericht wanneer uw bestelling is verstuurd met indien van toepassing de verzendcode zodat de verzending kan worden gevolgd. 

2) Betalen: 
Door middel van een vooruitbetaling via overschrijving. Of met IDeal. Wanneer u uw bestelling afhaalt in het atelier kunt u contant of met PIN betalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

3) Kosten van verzenden: 
Voor enveloppen of kleine sieraden onder €50,-, die door de brievenbus kunnen, wordt €1,40 gerekend.
Enveloppen en kleine sieraden die tussen de €50,- en  €100,- kosten, en die nog door de brievenbus kunnen, gaan als brievenbuspakketje voor €3,95.
Uw bestelling boven €100,- wordt per aangetekende post verzonden, de kosten per pakket zijn dan €8,60. Natuurlijk kunt u uw bestelling altijd kosteloos ophalen in het atelier.         

 

4) Levertijden: 
De levertijd kan per artikel verschillen. Sieraden die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk verzonden. Indien de sieraden op maat gemaakt moeten worden hebben deze een langere levertijd. Wij stellen u op de hoogte van de levertijd. 

5) Annuleren: 
Als u de bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan dient u dit zo spoedig mogelijk te doen. Doet u dit per e-mail of telefonisch (nummer 06-18393543). Het wijzigen of annuleren van uw bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verstuurd. Sieraden die speciaal voor u gemaakt worden of gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd of geruild worden. 

6) Ruilen of retourneren: 
De sieraden worden met veel aandacht en zorg gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen ongedragen en onbeschadigd in de originele verpakking retourneren. Sieraden die speciaal voor u (op maat) -gemaakt worden of gemaakt zijn kunnen niet geannuleerd of geruild worden. Retourzendingen dienen vooraf kenbaar te worden gemaakt via info@do-collection.nl. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. Stuur het pakket aangetekend met de bijbehorende factuur naar: Do Collection, Gagelstraat 6A (Ingang C, Ruimte 58), 5611 BH Eindhoven (vermeld GEEN woorden als edelsmid, juwelier, goudsmid of sieraden in het adres of op de verpakking). U kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn bij de webshop. U krijgt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen. 

7) Disclaimer: 
Alle prijzen en informatie op deze site zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Do Collection doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. 

Do Collection 
Vonderweg 1 (Ingang A, Atelier 5) 
5611 BK Eindhoven 
Telefoon: 06-18393543
E-mail: info@do-collection.nl 

K.v.K: 17194744

BTW: NL 1426.60.310.B.01

Openingstijden atelier: Uitsluitend op afspraak van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00. (Woensdag gesloten)